Še jaz o EMI 07

Še moj komentar Eme 07. Ker me čez vikend ni bilo tu, niti ne vem, kaj ste pisali, no kakorkoli…

Prireditev je bila v redu. Voditelja na nivoju in zelo sproščena. Blagnetova je šla očitno čez roke operaterja (pa ne Mobitela ali Telekoma). Očitno pa je vseeno zagrozila s tožbo, če jo bodo snemali v velikem planu.

Nacionalka se zadnja leta hudo trudi, da zasluži še nekaj “postrani”. Samo končno glasovanje med prvima dvema je navrglo cca 70 000 glasov. Komot bi še malo nategnili in imeli še vmesni izbor, recimo petih skladb. Bi pa za kaj takega morale skladbe biti boljše. Letos je bilo z muziko bolj slabo.

Zmagovalna skladba je pa na nivoju in na Eurosongu nam ne bo treba zardevati. O uvrstitvi pa nima smisla ugibati, verjetno pa bomo razočarani.

Najbolje bi v Helsinkih ”skoz prišli” Zablujeni. Me prav zanima, koliko bo letos takih odmevov na lanske zmagovalce Lorde?

 • Share/Bookmark

7 komentarjev na "Še jaz o EMI 07"

 1. nada, dne 5.02.2007

  Čas bi že bil, da si mirno priznamo, da nam pesmice ne zvenijo in raje denar usmerimo tja, kjer se posamezniki trudijo za medalje. Evrosong pa je že dolgo prismojena kuhinja, ki premore vse samo dobre pesmi ne.

 2. nordstar, dne 5.02.2007
  nordstar

  Saj, če se dela show in se to finančno pokrije, potem naj bo. Danes je važno, da se zadeve vrtijo, da se “dogaja”. Če pa govorimo o slabo porabljenem denarju, potem pa lahko iznajdemo celo toplo vodo.

 3. vlatka, dne 7.02.2007
  vlatka

  Zmagovalna je res dobra. Vsaj zame. Pa tudi za Evrovizijo. Sama sem napovedala (Bog daj, da se ne motim ;) ), da bo ta najbolje uvrščena po Darji Švajger.

 4. amiga333, dne 7.02.2007

  PROMAŠENA TEMA.MISLIM DA OVO NIJE TVOJ NIVO.MOŽDA GRIJEŠIM.ALI MISLIM DA TI MOŽEŠ PUNO BOLJE.LP

 5. nordstar, dne 7.02.2007
  nordstar

  Amiga??? Kje sem ga pa usral?

 6. GRiSON, dne 10.02.2007
  GRiSON

  Nekdo mi je danes zagrozil, da pojma nimam o zakulisju Eme, ne vem sicer zakaj, si skoraj ne upam več komentirati o naši glasbeni sceni. Prav gotovo pa mi je všeč, da so tokrat izbrali poslušalci. Bom držal pesti, da se uvrstimo v zgornji del lestvice.

 7. amiga333, dne 13.02.2007

  di si nema te.niš ne pišeš

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !