Vzajemna se z mladih dela norca

Obupan glas jamra: “Ni dnarja, ni statusa…” Vesel glas: “Ni panike, je paket za preživet…”

To reklamo gonijo že več kot leto vsak dan. Ne razumem, kje je tukaj point, da bi se zavaroval pri Vzajemni. Obljube:

 1. Pol leta lahko surfaš po internetu skoraj zastonj. Ja to je pa res ponudba. Itak smo vsi priklopljeni 24/7.

 2. Prvi naročniki dobijo 40 slik zastonj. Po enem letu reklame si še vedno med prvimi?

 3. Popust na kasko zavarovanje avta. Super, tisti, ki ima nov avto, ima itak dovolj denarja.

V glavnem z malo soli v senu bi radi pridobili stranke, bodoče molzne krave. Jaz že iz principa ne bi šel k njim.

 • Share/Bookmark

16 komentarjev na "Vzajemna se z mladih dela norca"

 1. kodele, dne 14.12.2006
  kodele

  Jaklič barva mlade.

 2. vanč, dne 14.12.2006

  ni dnarja, ni zavarovanja. danes ni nič zastonj. kaj ti hoče pol leta zastonj, če ostalih 18 mesecev ne boš mogu plačat?!

 3. Janez K., dne 14.12.2006

  To zvarovalništvo je po svojem tako ali tako znanost za sebe. Sam sem nekaj časa (približno 1 leto) delal tak biznis in tile popusti so zlo zanimivi. Kot prvo je potrebno vedet, da ni važno kolk popusta ti dajo, oni še vedno zaslužjo. Sam sem lahko dajal 5% na življensko, kar vse skupaj ni nič. Sam se v zajemnino ponudbo nisem poglabljal, ker me ne interesira. No ja, glede surfanja in zastonj in podobno lahko rečem, da mora bit nekje “haklc”. Lahko da je v tem stilu, da potem podpišeš pogodbo za dve leti ali kaj podobnega. Pa imaš potem muho v juhi! Glede slik sicer ne vem zakaj se gre, a če dobim 40 osebnih slik za dokumente, kaj pa naj z njimi. Niti pet jih ne porabim na leto, potem so pa stare. ZAvarovanje za avtomobil? Pa kasko, pa še to na popust? Kaj ti hoče kasko, ki ni najbolj ugodno in je s popustom še vedno dražje kot od konkurence brez popusta. Sicer ne vem za kakšno gre, a zagotovo ni od Triglava ali Generali, ki imajo trenutno najbolj ugodnega! V bistvi nič kot ščurki v stanovanju! No, mogoče se pa motim

 4. Anonimnež, dne 14.12.2006

  pomojem maš kar prav popusti so pa danes itak povsod, ali pa v stilu znižano iz miljon na 100 jurjev, prvo pravilo je da ma trgovec dobiček in da stvar ki ti jo proda nikoli ni tok vredna kot zanjo plačaš.

 5. Jožek, dne 14.12.2006

  Ej jaz pa tako povem, dokler je bila Vzajemna monopolist, smo pač morali biti zavarovani pri njej, ko pa se je sprostil trg na tem področju pa sem prestavil v peto brzino in odšel od te zame smotane vzajemne… tako da tudi vsem ostalim priporočam isto potezo…

  ne se slepiti s temi njihovimi glupimi reklamami…

  ajde bejžte vsi od VZAJEMNE STRAN!

 6. Klemen, dne 15.12.2006

  Kako lepo bi šele bilo, če Vzajemne ne bi bilo. Da bi še naprej iste posle opravljal ZZZS, kot prej z istimi zaposlenimi v istih objektih in napravah. Tako pa “futramo” dodatno več kot 200 zaposlenih in nešteto najmenin za objekte v katerih delajo. Kdo se je že spomnu dodatnega zavarovanja ?

 7. nordstar, dne 15.12.2006
  nordstar

  Lepo pišete, čeprav je bil point moje objave ta, na kake glupe fore lovijo folk. Kupite naš novi avto, dobite darilo, ščipalko za nohte. In jaz se poserjem od sreče, ter letim v salon kupit avto.

 8. GRiSON, dne 15.12.2006
  GRiSON

  Ja to je pa takole: Poslušaš, bereš, 10x eno in isto, potem pa še 90x eno in isto in se smejiš, matr kakšna blesova reklama. Ma nej gredo v k…. si misliš, kaj so zoprni. Potem pa kar en brezvezni dan, narediš napako in naročiš. Pa so te ujeli, ampak samo zato, ker so tako zoprno posilni, da te spravjo v tilt. :evil:

 9. GRiSON, dne 15.12.2006
  GRiSON

  Ja pa še tole v poduk. Bil sem eden od tistih nevernih Tomažev, ki so uspešno delali za zavarovalnico. Za svoje pridno delo sem dobival razna darila. Dobil sem priznanje, značko, uro z mojim vgraviranim imenom, poslovni kovček … naredili so vse, da bi me zadržali v svoji vrsti. V prepričanju, da delam dobro sem med drugim zavaroval svojega prijatelja. Usoda je hotela, da se je ta moj prijatelj poškodoval. Še isti trenutek sem mu pomagal, da bi od zavarovalnice dobi odškodnino. :mrgreen:

  Takole napamet, danes je že več kot 6 ali 7 let, prijatelj ni dobil niti F I C K A. Sam pa sem takoj razočaran odšel. To pa ni osamljen primer!

  Fantje in punce ne se pustiti speljati na led!!!!!!!!! :evil: :evil::evil: Pri zavarovalnici vedno ti potegneš krajši konec palice.

 10. motika, dne 15.12.2006

  Klemen,

  predvidevam, da nisi seznanjen – Vzajemno je ustanovil prav ZZZS in tudi precej zaposlenih je iz ZZZS prišlo v Vzajemno (tudi Jaklič), pri tistih 200ih zelo pretiravaš! In še to – zaposleni v zavarovalnicah so zelooo slabo plačani in pri vsem tem nič krivi (tale o “futranju” je močna!)

  Hja, dargi moji, sprijaznite se, sedaj je zavarovalnic veliko in zato velik boj za “stranke”, konkurenca je huda in vsak se bori po svoje… Iskreno – kar se tiče reklam in podobnega… Slovenci so (smo) itak baje znani po tem, da palimo na reklame in tega je zdej že v vsakem poslu ogromno (tu niso le zavarovalnice – pri trgovcih je že dolgo tako in vsemu nasedemo!)… Včasih smo kupovali praške, kjer si zraven dobil npr. radio, uro – pa kaj, če je delovala le en teden – zastonj je pa le bila!

 11. Klemen, dne 15.12.2006

  Ja res sem nekje prebral, da ima okrog 200 zapsolenih, vendar jih ima več : Število zaposlenih 270 (na dan 31. 12. 2005). http://www.vzajemna.si/ , pod zavihkom “o vzajemni” . Vzajemno je res morala ustanoviti ZZZS na podlagi sprejetja zakonodaje takratne vlade. Tudi to je res, da je nekaj zaposlenih prišlo iz ZZZS, nekaj. Vzajemna ima večina svojih poslovnih objektov v najemu. Kako so plačani zaposleni, seveda niso nič krivi, jaz samo razmišljam, če je vse to potrebno. Osebno vem, da sem imel v prejšnji organizaciji zdravstva cenejše in boljše storitve.

 12. mehi, dne 15.12.2006

  Zdravstveno zavarovanje za vse državljane RS zastonj in zdravstvo naj bo državno! DENAR? Vojske manj, pa upravo racionalizirat, pa…sam kaj k koritarji naujo tega nkol hotl…sem pač naiven in idealist. Zakaj socialna stanovanja, nov CT in MR za KC, več inkubatorjev, davčne olajšave za mlade družine,…če mamo lahk policijske tazerje, 500 in več novih oklepnih transporterjev, vladna letala, razne neučinkovite službe in urade kjer se pasejo nekateri kot bolhe na psu, etc….mah ne da se mi, ker bom sam slabe volje…gremo raje v kak nakupovalni center in se prepustim noriji, kot večina, …ne berte tega:(

 13. nordstar, dne 15.12.2006
  nordstar

  Mehi, to je to. Rešitve so na dlani. Ovira nas človeška slabost, ki bi jo imenoval SKRBIM SAMO ZA SVOJO RIT.

 14. bin, dne 15.12.2006

  Pa kaj bluzite vsi skupaj? Če se ne boste zavarovali, boste v primeru svoje predčasne smrti tako brez ficka, da si še svojega pogreba ne boste mogli privoščiti!

 15. Klemen, dne 15.12.2006

  Dodatno zavarovanje je nujno le za hude bolezni, hude nesreče, velike zdravstvene posege. Za običajni obisk pri zdravniku, kot bolezen, pregled, ni potrebno. Doplačilo zaradi tega, če nisi zavarovan je cca.: 230 SIT.

 16. katarina, dne 29.12.2006

  klemen jah, ampak ce mas pa kako fino operacijo je pa zabavno vidit k ti izstavi bolnica informativni racun v vrednosti skor par sto tisoc evrov :S takrat je pa fino da si zavarovan…

  bin: kdo bo pa placal moj pogreb mi je pa precej vseen, zuni me ne bojo pustil, vse ostalo je isto

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !