Fata rešuje rodnost

Ko smo že pri nataliteti, mi je všeč tale vic v originalu:

Nakon što je pregledao Fatu doktor reče Muji: - “Fata je trudna.” – “A kako doktore, pa pazio sam.” A doktor reće: - “To ti je Mujo kao u prometu; ti paziš, ali ne paze drugi.”

 • Share/Bookmark

6 komentarjev na "Fata rešuje rodnost"

 1. Martin, dne 24.11.2006

  Nekdo se mora žrtvovati za narod.

 2. GRiSON, dne 24.11.2006
  GRiSON

  Ko smo že pri Muji, bom pa še jaz pristavil svoj lonček ;) .

  Noč, megla, dež… Mujo hodi po cesti, ves premočen, nikjer nodenega avtomobila, da bi štopal. Nenadoma opazi dve luči, kako se počasi približujeta. Iz temne megle počasi prileze avto, Mujo odpre vrata in skoči noter. Vendar, o groza, v avtu ni nikogar. Avto počasi leze naprej, približuje se ovinek. Nenadoma se na volanu pojavi roka in zasuče volan, nato pa izgine. Spet se približuje ovinek, spet se na volanu pojavi roka in zasuče volan. Mujo v grozi skoči iz avtomobila in steče po cesti naprej do prve gostilne. Tam celi gostilni zadihan razlaga, kaj se mu je zgodilo. Ni bil pijan, ni izgledal nor, ljudje so bili vsi prestrašeni. Tedaj stopita v gostilno premočena Haso in Suljo. Haso pokaže na Mujota in pravi : “Glej Suljo, ali ni to tisti idiot, ki nama je skočil v avto, ko sva ga porivala ?”

 3. vid, dne 24.11.2006

  ha ha :lol:

 4. jakob, dne 28.11.2006

  kakšne svine so bosanski dohtarji :lol:

 5. mijau, dne 28.11.2006

  Dober vic. Toda povrnimo se nekaj let nazaj, ko Mujo še ni bil oženjen.

  Še precej mlad, je stopil pred očeta: - Babo, ja hoću da se ženim. - Glup si ti još za to – mu odvrne stari. – Treba da još pričekaš! Leto mine in Mujo zopet očetu: - Babo, ja hoću da se ženim. - Još si glup za to, čekaj do iduće godine! Spet mine leto dni in Mujo spet zagnjavi: - Hoću da se ženim, babo. - Sine, još uvek si glup za to, čekaj još! Mujo izgubi potrpljenje: - Pa dobro, kad ćeš me već jednom smatrati dovoljno pametnim? - Kad ne budeš htio da se ženiš!

 6. pupika, dne 16.12.2006

  no tole nista glih mujo pa haso je pa en drug vic…………………..so bli eni trije prizdeti u zaporu pa pride en policaj jih mal pogledat pa pride do 1 pa se po glavi toče z kamnu pa reče policaj ka pa ti delaš?? pa reče on drogiram se.pa gre do 2 pa reče ka pa ti delaš??pa reče on drogiram se pa gre do 3 pa on sedi na kamnu pa reče policaj a ti se pa ne drogiraš pa reče on ne jst pa prodajam drogo.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !