Samomor Janeza Janše

Sliši se grozno, a politično čisto korektno. S tem, ko je Janša odstavil Jankovića z Mercatorja, si je zarinil nož v srce. To je bil zanj začetek konca. Morda se vam zdi, da prezgodaj vlečem misli, a naj razložim. Janković je dobil denar, veliko denarja. Delček je vložil v kampanijo za župana in gladko zmagal. Tudi njegova lista. Zdaj bo glavni v glavnem mestu. Njegoj veliki prijatelj in podpornik Milan Kučan se želi politično aktivirati in imamo močno navezo, ki bo v bodoče kreirala politično prizorišče Slovenije. Drnovšek je sicer močan, a žal nima naveze, rok trajanja pa se počasi bliža koncu.

 • Share/Bookmark

7 komentarjev na "Samomor Janeza Janše"

 1. Blazz, dne 22.10.2006
  Blazz

  Fora je da so mal tut ostale stranek zajebale,zato k k so g rukln z merkatorja so ga vsi pomislval kak revež je pa to,poplarnost mu je pa rasla.

  drgač ga ne podpiram.

 2. Milan'che, dne 22.10.2006
  Milan'che

  No, koristilo mu vsekakor ni (Janši namreč), ampak da je bil to samomor se mi pa zdi močno močno močno prenapihnjeno.

  P.S. A sem dodal ‘močno’?

 3. nordstar, dne 23.10.2006
  nordstar

  To se bo videlo čez nekaj let. JJ-a lahko reši le integracija z novo silo, kar pa ni nujno, da bo le-ta to želela.

 4. soma, dne 23.10.2006

  Usluge si Janša s tem že ni naredil, mislim pa da trenutni rezultat na volitvah ni le odgovor na odstavitev Jankovića ampak na kadrovske čistke v podjetjih in državni upravi nasploh.

  Od kod ti informacija, da se Kučan namerava ponovno politično aktivirati? Vedno kadar sem ga videl na kakšnih debatah je zatrdil, da se s politiko neposredno ne bo več ukvarjal, da bo le opazovalec in kritik dogajanj, če bo to potrebno.

  LP

 5. nordstar, dne 23.10.2006
  nordstar

  Priznam, da zdaj ne vem, kje sem ujel to o Kučanu. Ampak jaz ga večkrat vidim, kako hodi “v službo” peš, po isti poti, kot je hodil, ko je bil predsednik. Je vitalen in 4 leta bi še zmogel po tamalem. Ljudje ga imajo radi, na posel se spozna – skratka, samo reči mora: “Požen Zoki, jaz sem pripravljen”.

 6. soma, dne 23.10.2006

  No sej to se popolnoma strinjam, in iskreno upam, da se bo tudi zgodilo. Ampak, kot sem rekel do zdaj še nisem zasledil, da bi Kučan kjerkoli omenjal svojo vrnitev na politični prostor.

 7. vid, dne 23.10.2006

  čist prov maš

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !